Sunnuntaina käytiin MIkalla ja Kristalla kylässä. Sielä myös muita reenikavereita ja koirat bea, mötkis ja arco. Kyllä Nooa on vaan rohkea pieni pentu. Ketään ihmisiä se ei arastele, ja koiratkin kiinnostaisi. Tosin koirakolmikko oli sitä mieltä että tuon pennun voisi viedä pois. Hienosti Nooa myös rauhoittu vieraassa paikassa, kun alkoi väsyttämään. Mainio pieni pentu :).

Maanantaina Poju mittelspitz kävi leikittämässä Nooaa. Aluksi jätkää hirvitti, kun Poju haukkui, mutta yhteinen sävel löytyi nopeasti ja pojilla näytti olevan hauskaa :). Tiistaina oli lisää pentupainia kun käytiin barffinetissä Lielahdessa. Sielä oli berni Risco, kaksi chihuahuaa, tiibetinspanieli ja joku sekarotuinen. Ainoastaan Riscon kanssa Nooa innostui painimaan. Muuten kävi katsomassa kaikki muut pennut. Chihut olivat aivan kauhuissaan ja Nooa oli kauhuissaan kun pienet haukkuivat... Ihmisiä kävi liikkeessä paljon ja Nooa kävi moikkaamassa kaikki yhtä itsevarmasti :). Autossa menomatkalla jätkä taas piippasi, mutta paluumatkalla oli suureksi osaa jo hiljaa :). Paikallaan olevassa autossa Nooa on myös hiljaa.

Katsekontakti harjoituksia ollaan jatkettu ja tämän poika jo aika hyvin tajuaakin. Sivulletuloa ollaan myös harjoiteltu ja kyllä se oikea paikka alkaa tulla hyvin. Myös luoksetuloharjoitukset ovat joka päiväisiä. Olikin hieno nähdä pentutapaamisissä kuinka hienosti Nooa jaksaa välillä kuunnella ja tulla katsomaan minua. Oman nimensä tyyppi tunnistaa myös hyvin.

Käsittely harjoituksia ollaan tehty oikeastaan joka päivä. Kun namit on näkyvissä saa jätkälle tehdä mitä vain.

Huomenna on Nooan ekat rokotukset ja sitten rauhoitutaan joulun viettoon.